Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

ölçünlü ve sertifikasyonlara birebir olarak konstrüksiyonlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve bünyesı gereği umumi anlamda ün ve ısı yalıtımına birebir evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık sağlamlanır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına alınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın bapsı son paye ciddi bir öneme sahiptir.

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI yani İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşımıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur karınin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yaraşıklı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin kapısının hariçya essah açılması gerekir. Kaldırıma yakınlarında açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını katkısızlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin huzurı teselsül, yangın bapları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kadar diğer yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe iyi şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye izinını alarak imalat kârlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha itimatlı bir meydan yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı olgun alabilirsiniz.

Hayati örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan alıcılar bozuk kapı sattığını argüman Yangın çıkış kapısı istanbul eden kişilerle önlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Yangın üzere ivedi durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Report this wiki page